Δεύτερη ήττα για την ομάδα μας 73-70 από την Γέφυρα

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισε χθες μόλις την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα στην Γέφυρα από την ομώνυμη ομάδα με 73-70.

Ο Θωμάς Κωστόπουλος που αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, είχε να αντιμετωπίσει και την «εχθρική» διαιτησία η οποία οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα.

Ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε πολύ καλά τα ματς και με όπλο, ως συνήθως, την πολύ καλή άμυνα προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 13-17 και στο ημίχρονο με 31-37, παρόλο που παρατάχθηκε στο παιχνίδι χωρίς τους Γιάννη Καραγκιολίδη, Γιώργο Μανάκα και Νίκο Γιωτάκη, ενώ από τραυματισμό προέρχονταν ο Κώστας Νίκας και ο Σωτήρης Ντόβας έπαιξε με πυρετό!

Οι Γιαννιώτες διατήρησαν την πρωτοπορία και στο τρίτο δεκάλεπτο παρόλο που βασικοί παίκτες της ομάδας φορτώθηκαν με φάουλ και με τα χέρια του Κωστόπουλου δεμένα δεδομένου των πολλών απουσιών.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι της Γέφυρας μπήκαν αποφασισμένοι να χτυπήσουν το παιχνίδι και συνεπικουρούμενοι και από το διαιτητικό τρίο έφτασαν στη νίκη με 73-70.

Το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΒΙΚΟ ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί την φιλόδοξη ομάδα της Λευκάδας η οποία πλέον είναι σε απόσταση αναπνοής από τους Γιαννιώτες.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 31-37, 52-58, 73-70

Διαιτητές: Ξενικάκης, Τσιαπλής, Λυγούρας

Γέφυρα (Καραπιπερίδης): Μπέγας 3(1), Ματενίδης, Μάρτζιος 14(1), Αποστολίδης 13(3), Τζουβάρας 6(2), Κιουρτζίδης, Ονάσογλου 2, Τσακαλέρης, Κοτσάνος 16, Παπαδόπουλος 14(3), Κολοκοτρώνης 5(1)ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα (Κωστόπουλος): Καννής, Πρέντζας, Νίκας 12(2), Ντόβας 24(6), Μαυρογιάννης 7, Ναούμης 14(3), Μάντζιος 5, Πάτρας 8, Κωστούλας, Τσίρμπας-Αναγνώστου.