Χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας η DIMSTEL

Ο «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC» καλωσορίζει στην οικογένειά μας την γιαννιώτικη εταιρία στρωμάτων DIMSTEL ως χορηγό των καρτών διαρκείας της σεζόν 2019-2020!

Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL δραστηριοποιείται στην περιοχή μας από το 2011 και πρόκειται για μια αμιγώς γιαννιώτικη εταιρία.

Στις καθετοποιημένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, παράγονται στρώματα υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές έχοντας πάντα ως γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς η DIMSTEL σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα κληρώνει για τους κατόχους διαρκείας προϊόντα της.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Χρήστος Γεωργίου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της DIMSTEL στην ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων και παρέδωσε στον αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Γιώργο Παππά, το πρώτο διαρκείας, ευχαριστώντας τον για την τόσο ευγενική χορηγία.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και τόνισε ότι η στήριξη του ερασιτεχνικού τοπικού αθλητισμού είναι ευθύνη όλων.